14.03.13

Latvijas Tviter apskats Nr.100

Latvijas Tviter apskats Nr.100


Autors: Jānis Ramāns (@Jony666)
Izdevejs: Latvijas Radio 1
Par to kas jauns Latvijas "Twitter" vidē.

Latvijas Twitter vides jubilejas apskats – 100!!! Man nav zināms vēl kāds podkāsts, kurš tik ilgi un regulāri veidotu audio materiālus. Tuvākais kolēģis ir „Alus Pučs”, kurš nemaz neatpaliek aktualitāte un autoru uzņēmībā.
Zīmīgi, ka pirmais Latvijas Twitter apskats izskanēja ēterā tieši divus gadus atpakaļ (Dzintris Kolāts toreiz mācīja lietot sociālo tīklu, ka arī stāstīja par personām, kuras apskatu nav pametušas līdz šodienai). Tāpēc apskata autorus Dizntri Kolātu (@Dzintris), Jāni Ramānu (@Jony666), ka arī viņu lielos palīgus Viju Bremzi (@vijabremze) un Ivo Leitānu var apsveikt ar dubultsvētkiem.

2013. gada 10. februāris
Ātrie kredīti, kļūst par mediju tēmu numur viens. Visa jezga ap ātriem pelnītājiem atgādina apzinātu kampaņu, kuru droši varēja veidot piecus gadus atpakaļ, jo viss tas pats bija aktuāls arī agrāk.
Iespēja aprēķināt savu nākotnes pensiju ir lieliskākais pakalpojums, kuru varēja sniegt valsts saviem iedzīvotājiem. Diemžēl Twitter lietotāji nespēja pilnvērtīgi izbaudīt to, ko sola valsts viņiem vecumdienās. Pārāk maz. Pat nesaprotams, kāpēc Labklājības ministrijai bija nepieciešams skaidroties šo nepateicīgo hipsteru priekšā.
„Liepājas Metalurgs” nodarbojās ar līdzekļu izspiešanu no valsts, pamatojoties uz nespēju pelnīt. Nedēļas laikā, tā arī neviens netika skaidrībā ar to, kas tad patiešām notiek pilsētā, kurā piedzimst vējš.
Eiropas budžets pieņemts. Kurš zaudēs, kurš iegūs? Dievs vien zina.

Iepriekšējos apskatus var klausīties šeit.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search